Inschrijven

Inschrijven

Door de explosieve groei van het patiëntenbestand kan Centrum voor tandzorg op dit moment geen nieuwe patiënten meer aannemen. Het is ook niet mogelijk om op de een wachtlijst geplaatst te worden. We weten op dit moment niet wanneer u als nieuwe patiënt wel terecht kunt bij Centrum voor tandzorg.

Bij Centrum voor Tandzorg vinden we ook erg vervelend dat u (bijna) nergens terecht kunt als u een tandarts zoekt in de regio Winschoten. Toch nemen wij op dit moment geen nieuwe patiënten meer aan. Simpelweg omdat we helemaal vol zitten. Als we nu nog meer patiënten aan zouden nemen, dan zou dit ten koste gaan van de zorg die we verlenen. Centrum voor Tandzorg is opgericht om u als patiënt alle individuele aandacht te geven die u nodig heeft en om u de beste zorg te verlenen. Dit is alleen mogelijk wanneer we voldoende tijd voor u hebben. Helaas hebben we nu geen tijd over voor extra patiënten.

De patiëntenstop kent een uitzondering: Gezinsuitbreiding door geboorte of verandering van de gezinssamenstelling van onze eigen patiënten kunnen nog wel ingeschreven worden.